Technische omschrijving

Onderstaand een overzicht van de afwerking van de studio's en appartementen.

Energievoorzieningen
Elk appartement zal worden voorzien van elektrameter voor het meten van het verbruik. Er is geen gasaansluiting aanwezig in het appartementencomplex.

Keuken
Elke woning is voorzien van een standaard keukenopstelling. De keuken is voorzien van een vaatwasser, elektrische kookplaat, combimagnetron, afzuigkap en koelkast.

Badkamer
De badkamer is voorzien van wit sanitair met verchroomde kranen. Het sanitair zal bestaan uit een wastafel met spiegel en planchet, een douche met thermostatische mengkraan en een douchekop die in hoogte verstelbaar is door middel van een glijstang. De vloer van de badkamer wordt voorzien van vloertegels. De wanden worden betegeld met wandtegels tot aan het plafond.

Toiletruimte
De toiletruimte is voorzien van een wit vrij hangend wandcloset. De vloer van het toilet wordt voorzien van vloertegels. De wanden worden betegeld met wandtegels tot aan het plafond. 

Warmtevoorziening
De appartementen zijn voorzien van luchtwarmtepomp, welke kan verwarmen en koelen.

Mechanische ventilatie
De woningen zijn uitgerust met een mechanische afzuiginstallatie in de keuken, badruimte en toilet. De natuurlijke luchttoevoer vindt plaats via roosters in de gevel.

Wanden
De wanden van de appartementen worden behangklaar opgeleverd.

Plafonds
De plafonds van de appartementen zijn afgewerkt met spuitpleister met uitzondering van de kasten en de berging. De plafonds in de algemene ruimten worden voorzien van systeemplafonds.

Kozijnen, ramen en deuren
De buitenkozijnen zijn aluminium- of kunststof kozijnen. De kozijnen in de algemene ruimten worden uitgevoerd in hout en voorzien van binnendeuren in stompe uitvoering. De toegangskozijnen naar de appartementen worden uitgevoerd in metaal en voorzien van een geluidswerende deuren in stompe uitvoering. De binnen kozijnen in de appartementen worden uitgevoerd in plaatstalenkozijnen fabrieksmatig afgelakt. De binnendeuren zijn fabrieksmatig afgelakte stompe deuren, kleur wit.

Parkeergelegenheid
Het is mogelijk om een eigen parkeerplaats te huren in de parkeerruimte (zolang de voorraad strekt). De kosten hiervoor zijn € 75,- per maand per parkeerplaats.

* Er kunnen geen rechten worden ontleend aan deze technische omschrijving.

WAAR VIND JE DE SPOT?